eFigyelő Creative Commons License 2010.02.26 0 0 34
2009. december 2:

"A magánszektorban folytatja a munkát a posztjáról ma lemondott igazságügyi és rendészeti miniszter. A távozó politikus az Index.hu értesülését, amely szerint a PriceWaterHouse Coopers munkatársa lesz, nem erősítette meg; mint mondta: még nem kötelezte el magát."

2010. február 26:

"Draskovics Tibort delegálta az ELTE gazdasági tanácsába az oktatási tárca."

-Halló, Gordon?
-Szervusz Tibikém!
-Gordon, kellene egy kis segítség...
-Miben, Tibikém? Ügyvéd kell?
-A PriceWaterHouse Coopers-nél nem jött össze az állás. Nem értem, pedig mindenki tudja ebben a kurva országban, hogy én tényleg mindenhez értek. Gordon, zörgess már meg egy-két bokrot, és nézzük meg, mi esik ki belőle.
-Tibor, alig van hátra 1-2 hónapunk ...
-Akkor meg nem mindegy?! Így is, úgy is megy a lecsóba az MSZP, te pedig mész vissza a "magánszektorba", nem? Meg ugye pontosan tudjuk mindketten, hogy én mit tudok ...
-Jól van ... körbekérdezem a minisztereket. Majd hívlak.

-Halló, Tibikém?
-Szervusz Gordon!
-Na, az a szitu, hogy az összes ejtőernyős állást már betöltöttük, kicsit későn kapcsoltál. Egyedül a Hiller Pista talált valami üresedést, de nem tudom, mennyire feküdne neked ez.
-Miről lenne szó?
-AZ ELTE gazdasági tanácsa, csak ez maradt. Ennyi.
-Ne basszál ki velem Gordon, ne basszál ki! Miért nem mindjárt portásnak?!
-Értsd meg, tényleg csak ezt tudtuk összekaparni. Azt hiszed, csak te hívogatsz ilyennel? Napi 24 órában húzom ki a szarból ezt az országot, de úgy nem tudok dolgozni, hogy folyamatosan csöng az a kibaszott mobil. Nem csak te vagy ebben a cipőben. ELTE gazdasági tanács. Kell vagy nem?
-Legyen ...

Draskovics megbízatása 5 évre szól.