Törölt nick Creative Commons License 2010.02.24 0 0 5151
Ma voltam a szerelőnél.Adott ingyen egy másik jog dugattyút.Elég koxos volt a teteje,de sérülésmentes.Megpucoltam,és akkor tünt fel hogy ezen fél millivel vékonyabb gyűrűk vannak pedig jog mind a kettő.Ami eddig nálam volt annak 1.5-ös amit ma kaptam annak meg 1-es a gyűrűje.Nyilván jobb lenne a vékonyabb gyűrűs.
Vettem egy jog membránt is kompletten 700-ért.Nem valami bóvli,malossi, karbonnyelves.Meglepő de a jogban nagyobb membrán van mint a yamaha dt80lc2-ben.Majd megmutatom képen is.De azért ne örüljek előre a sikernek,megint előjött egy probléma.Úgy akartam besüllyeszteni a membránt a hengerbe hogy az ék alak a menetirányban legyen.Tehát a két nyelv a henger két oldala felé.De ez nem jött össze mivel akkora mélyedést kéne csinálni,amibe belelógna a két felső tőcsavar is.Elfordítva már nem ér bele,de úgy meg az a baj hogy a membrán hátsó füle túllóg a hengeren,és beleér a vázba.Nincs kedvem azt csinálni mint a csehek hogy elvágták a vázat és két zártszelvény kikerüli a membránt :D Így az a megoldás marad hogy csinálok vaslemezből egy membránházat ami rácsatlakozik a hengerre,és arra csavarozom a membránt,meg a karbi szívócsonkját.És így oldalra lóg majd ki a karbi.Át kell még gondolni rendesen.