Én mondjuk a hamburgert mint olyat nem bírom megenni, mert annyira szar szokott lenni legtöbb helyen, hogy inkább megeszek egy-két zsömlét magába. Általába ezt a szar szójafasírtot rakják bele. A csirkés burger az többnyire még ehetőbb, legalábbis én ezt tapasztaltam.
Egyébként meg igazad van a kajákkal kapcsolatban. Nagyapám Bogácson lakik (Eger közelében), és az utcájukban vett két német házaspár is házat nyaraló gyanánt, úgy 10 éve, és hát nagyapám elég barátkozó típus, meg elég jól tud németül, összeismerkedett velük és sokáig gondozta a németek kertjét, közben meg jó barátság is kialakult, de nem is ez a lényeg, hanem egyszer-egyszer főzött nekik halászlevet, gulyást, ilyesmit és hát izlett is a németeknek, és mondta az öreg, hogy rakjanak bele egy kis csípős paprikát. Mondták, hogy persze, hát ők szeretik, meg ők aztán bírják. Csak azt nem tudták, hogy a nagyapám-féle paprika tüzelőanyagnak elmenne a paksi atomerőműbe. Jól meg is pakolta a kraut a levest, aztán meg majdnem belepusztult, mert rákvörössé vált a feje és alig kapott levegőt. De hasonlókat tudnék mesélni a külföldi kemények találkozása a házipálinkával..... :-)))) Gondolom el bírjátok képzelni. Na ezt még gyorsan leírom: az egyetemen volt tesómnak két angol haverja, ilyen cserediák témában, és ugye elmentek iszogatni, és akkor egy házibuliba tesómék kínálták őket hp-val, de mondták, hogy ez nem játék. Persze jött a nagy arc, hogy ő brit, ő bírja a piát, bármit megiszik, aztán jött a klinikai halál közeli állapot, mert annyira mégsem bírta, mint kiderült :-)))
Nade befejezem, mert ha lenne moderátorunk, már rég lelőtt volna.