Liloo52 Creative Commons License 2010.02.21 0 0 64
Sziasztok!

Tanácsot szeretnék kérni!

20 éves, egyetemista lány vagyok, és január közepén jelentkezett először nálam állandó hőemelkedés, de csak mindig késő délután, este. Ez kb tartott 2 hétig, majd ahogy vége volt a tanulásnak, abba is maradt, úgyhogy ráfogtam a rengeteg tanulásra, vizsgaidőszak, még több stressz stb...
Aztán 5 napja megint előjött. Csak ez most nem szimpla hőemelkedés,(és nemcsak estefelé) hanem mellette nagyon fáj a fejem (középen végig), gyenge, erőtlen vagyok, levert, fáradt, kedvtelen és egyáltalán nem tudok figyelni, koncentrálni semmire, magyarul egyáltalán nem vagyok jól.
A környezetemben azt is mondták, hogy milyen sápadt vagyok, meg fáradt, karikás szemekkel, ami igaz, tényleg úgy nézek ki, pedig normálisan alszok mindennap 8-10 órahosszát, mégis mintha semmit nem aludtam volna.

Egészségesen étkezek, sok gyümölcsöt, zöldséget eszem, C vitamint is szedek, a mozgás is megvan, heti 6 órában táncolok.
A vérnyomásomat itthon megmértük, az rendeben van.
Nem vagyok egy beteges fajta, évente kb 2-3-szor megfázok, van egy kis lázam, folyik az orrom, fáj a torkom, ezt 1 hét alatt kiheverem.
Az igaz, hogy elég stresszes vagyok, meg maximalista, az egyetem mellett még elég sok mindent csinálok, van hogy nagyon sok minden összetornyosul, így még jobban stresszelek, de a mostaninál volt már húzósabb időszakom is, és nem volt semmi bajom, mindig túléltem, úgyhogy a stresszt kizárom, mint okozót.

Várjak még egy kicsit, hátha elmúlik?? Vagy menjek orvoshoz??
Habár az előzőekben olvasva, érdemes egyáltalán?, vagy leráznak, valami átlagos szöveggel?? vagy ez a tavaszi fáradság?? ilyenem még sosem volt
Ha elmegyek orvoshoz, és nem hajt el, akkor gondolom elküld vérvételre, aminek az eredményére általában 1 hónapot kell várni, aztán ki tudja mi jön még!! És ha nem múlik el ez idő alatt, ilyenek lesznek a mindennapjaim...? ezt nagyon nem szeretném!

Előre is köszönöm a tanácsot/kat!