madrala
2010.02.20
|
|
0 0
704
|
Louloudia,
Igy van, a szerzodesunkben februar vege van, nemreg kaptam levelet toluk, melyben a tudomasomra hozzak, hogy a muszaki keszre jelentes majus vegere modusul. Azutan elvileg jon a kotber, ami a vetelar 1% (havonta), viszont max 3 honapig fizetik. Tehat ha junius elejere nem jelentik keszre, akkor induk a kotber. De olvastam valamelyik korabbi bejegyzesben, hogy csak teljes honap utan akartak fizetni a Fontana eseteben is, szoval majd meglatjuk... Mindenesetre en el nem tudom kepzelni, hogy 3 es fel honap mulva a City Garden kesz lesz, latvan, hogy most hol tartanak... Csinaltam egy-ket kepet anno, a Fontana kb 1 eve volt olyan allapotban kivulrol, mint most a City Garden, amiben raadasul kb 50%-kal tobb lakas van, szoval nem akarok pesszimista lenni, de ha karacsonyra bekoltozhetunk, akkor az mar jo lesz szerintem...
Mindenesetre azt mar varom, hogy megnyissak a bevasarlokozpontot, meg hogy kinyisson egy-ket kavezo a setanyon, es maris elettelibb lesz a kornyek. Elvileg oszre ez is megtortenik...
Most kb hany lakasban lakhatnak a Fontanaban?
|
Előzmény: louloudia (703)
|
|