Ju13
2010.02.18
|
|
0 0
6572
|
Ha nem bánod, h én válaszolok: a sima, levéldísznövényekhez való kell neki. (Értem ezalatt, h nem kaktuszokhoz és nem virágzó dísznövényekhez/muskátlikhoz/stbstb való) A márkáját illetően, sokan a Wuxal-ra esküsznek, én a Vitaflora-t használom; de a Substral sem rossz. Ezen speciel nem érdemes spórolni, ahogy a virágföldön sem; ez a magánvéleményem:)))
Ha vízben fogod tartani, akkor én azt javaslom, h minden vízcserénél adjál neki, de csak kb fele olyan töményet, mint az utasítás javasol. A'sszem a teljes vízcserét kb 2 hetente szokták javasolni. (Tehát, h kiöntöd, ami még esetleg alatta van régi víz, és teljesen frisset kap. De, ahogy szó is volt róla, azért egy éccakát mindenképp hagyd a vizet állni.) Állítólag sárgulnak a levelei, ha a csapról frissiben kieresztett vízzel kínálgatják. Szóval, mondjuk 2 hetente egyszer leöntöd róla a régi vizet, és kap frisset, táposat. A köztes időben meg -szintén állott vízzel- ez elpárolgott vizet utántöltikézed. Nem olyan bonyolult, mint ahogy cifráztam:))))) |
Előzmény: Mihály Épületgépészet (6571)
|
|