vargamunka
2010.02.18
|
|
0 0
1568
|
sziasztok üdv mindenkinek. megláttam az az enyémet anno tudtam hogy most nekem kell a vivaro.kérdem adják e.adták szivesen. mondom a papirokal hogy állunk.mondják minden rendben.mondom részlet van-e?kérnek 20% elöleget a többit a bank intéze el velem.KELL az auto kezet adtunk mondom a tulajnak nehogy kitakaritsa ne varázsoljon semit rajta jövök ahogy a bank meghitelezi nekem.három nap mulva a bank értesit hogy adnak pénz a kocsira eladoval egyeztetek menék az autoér.lesz este öröm lesz vivarom .ESTE.AZ AUTOÉR MENEK. az egy másik kaland mi történ utána.<ha valakit érdekel leirom tanuságos>elhoztam .Persze ki van nyalva nagyon.mindegy viszem kell a munka miatt amit akkor csináltam.egy hete van nálam már.elment a fütés gondoltam megcsinálom.kocsi szétszedésede közben találtam ezt azt.alkatrész számlákat névkártya,nemzetközi zöldkártya bitositopapirok stb stb........ papirok szerint a km ora nem stimelt. 70000.-km elöréb.a szervizben álitják hogy ök minden garis munkát kötelezöt elvégeztek az auton.mit tegyek most .az auto már a nevemen a banktol bérlem még négy évig kell fizetnem.benyeltem kész.lehet hülyézni de utolag kiderült jo választás volt.elözö tulajt felhivtam.monta .a kocsit nem vite szervizbe.mert nagyon drága.de mindent megcsinált rajta idöben söt .nekem meg van szervizkönyvem amiben pecsétel igazolják hogy ott járt.tanuság.mindenki vonja le..... 250000-km mentem mindig megkapott mindent-én csinálom .igaz aszervizköny szerint csak alig megyek vele havi 1250-km mese vége.tudnék mutatni fényképet europát bejártam vele..na enyit csak szép mese vége.elado egy vivaro megkimélten betegség miatt.ja hölgy tulaj vagy doki vagy csak hétvégén a garázsbol áltam kiTETSZÖLEGES lehet választani.mondom én jol jártam az aútoval bocsi ha sok volt üdv vargamunka...... |
|