lacoste28
2010.02.17
|
|
0 0
1122
|
Saona-sziget.Elmondom,h nekunk h volt.Az utolso pillanatban dontottuk el,h hetvegen akarunk menni.Nem sokan szerveznek hetvegere oda utazast.Felhivtam Dom Guss-t,O pedig ajanlott valakit,aki eljott a hotelunkhoz felirni a nevunket es atvette ELORE a penzt.Masnap reggel jott ertunk a busz es irany Bayahibre,majd onnan at hajoval a szigetre.Haatalmas elmeny volt,de ha tudom ajanlani,akkor menj kisebb csoporttal,akik tobbet idoznek a szigeten!!!Talan az volt egy kicsit negativum a dologban,h a lenyeg amiert mentunk(lenni a szigeten),nem volt tobb ket oranal.Azt hittem poenkodnak amikor mondtak,h indulunk vissza....De meg igy is rament az egesz nap.Menj Dom Guss szervezesevel es akkor nem kell a hotelokat vegig jarnod a busszal,h felvegyetek az embereket.Erre orak mentek ra!!!Jo volt latni a tobbi hotelt is,de nem azert fizetsz.Igaz mi az egyik "kozelebbi"szallodaban voltunk.Tehat ugy menjetek,hogy legalabb fel nap a szigeten,MERT CSODALATOS!!!Bizdd magad Gusztavra,mert a helyiek tudnak linkek lenni.Kedvesek,de tudod a hiszem,ha latom mukodik Dominikan. |
Előzmény: jozefino2 (1118)
|
|