ronkovics86 Creative Commons License 2010.02.17 0 0 10704

Nem te, hanem aki a kés nyelét fogta az írásban. Ne keverd magad össze teljesen a szereplőkkel, még akkor se, ha a legnagyobb részüket te magad alkotod. :-)

Túl kell lépned rajta? Ő akarja vagy te? Mindketten vagy egyikőtök sem? Nem fogod elfelejteni. Csak a szíved egy olyan rekeszébe kerül, amit nem fogsz minden nap kinyitogatni. Mert átcsoportosítasz. (Másnak milyen könnyű mondani...)

Majd szólok, ha én elérem azt a színvonalat (még azt sem tudom, hogy alacsonyabban van, vagy a magasba kell kapaszkodnom), hogy képes legyek megérteni egy ilyen (!) férfi működését.

Süllyedés, gyűlölet. Ízlelgetnem kell ezeket a szavakat, mert nem tudom, hogy az esetemben játszanak-e szerepet. Újabb gondolatok kerekedhetnek. Köszönöm a segítséget!

Most mondjam azt, hogy én megértem a viselkedésedet? Nem segít rajtad. Neki kell felfognia, hogy az elküldés nem jelent mást, mint hogy ő nem tudja, mit akar és ezzel teljesen összezavar. Vagy nem bírja kifejezni magát. Vagy nem tisztességes.

Jó tanács: inkább pihenj vagy bulizz! (Akkor is, ha én nem ezt az utat járom. :-))

Előzmény: Angel of sun (10702)