Örülök, hogy ismét a kemény melósok táborát erősíted. :-) Én már teljesen (?)belerázódtam a munkahelyi légkörbe, feladatokba, stb.
Elég gyorsan tör ránk a jó idő. Persze tudom, hogy sokat kellett rá várni. Ilyenkor tavaly már régen kiskabátban futkoztunk. De valahogy az a normális, hogy télen hideg van és hó esik és megmarad. Szóval nekem ez tetszik. :-)
Igen, talán sikerül, talán felállok, és talán ismét lezuhanok. Csak nem tudom, nem tudhatom, hogy mást nem én rántottam-e magammal a mélybe, és hogy ő képes-e kimászni belőle. Mert ilyenek vagyunk. Nem létezünk egyedül. Másokért is felelősséget vállalunk. És könnyedén belekerülünk olyan helyzetekbe, amikbe nem szerencsés. Aztán pedig nem látjuk a következményeket. Sem magunkra, sem másokra nézve.
Ilyen szempontból nem sikerült felnőnöm, és nem tudom, hogy valaha menni fog-e. Sajnos nem vagyok benne biztos, hogy tudom, mikor kell befognom a szám. A legtöbbször túl sokat hallgatok, máskor pedig feleslegesen beszélek. Hibák sorozatát követem el, mert nem tudom, mi a hiba. Hogy mások mit értékelnek annak. És hogy mióta érdekel a többi ember véleménye? Fogalmam sincs, és nem is mindenkié.
Győztesen kikerülni a harcból... Folytonos küzdelem. Miért? Mire fel? Mit jelent a győzelem? Most ez az, ami foglalkoztat, és amire egyedül nem találok választ. Hogy miért kéne/kellett volna harcolnom? Mert valaki azt mondta, hogy nem teszem. De mi a cél? Hol van? (költői kérdések sora)
És kértem a választ valakitől, de nem kapom meg. (Rosszul tettem fel a kérdést?) Semmit nem értek. Csak érzek, és fáj.
Nem bírom irányítani a hajót, kivették a kezemből a kormányt, és nem adják vissza. Mit tehetek a várakozáson kívül?
Nálunk a visszatérőket mély vízbe dobják. :-) Nem is bánom.
A gyógyszer szükséges rossz, de inkább szükséges, mint rossz. Én sem hagyom, hogy a fejemre nőjön az újabb betegség lehetősége. Élek, és ennek tudatában vagyok.
Ilyen diétát nehéz lehet kibírni, de te erős vagy és megcsinálod! :-)
Mondjuk a müzli, a gyümölcsök és sóska nem éppen egészségtelen. De a te esetedben nyilván mellőzni érdemes. Vegyes a lista, ahogy elnézem.
Na, sok zöldséget összehordtam itt nektek, győzzétek olvasni és emészteni. Talán nem voltam meggondolatlan, túlzó, fecsegő. A kérdéseimre nem muszáj felelni, de kísérletet lehet rá tenni. :-) Sok sikert! Mindenesetre ne agyaljatok túl sokat! Engem is ez készít ki.
Miért, Gyöngy mit dolgozik manapság? Vagy mivel foglalatoskodik?
P:R