blue-dragonfly Creative Commons License 2010.02.17 0 0 23412
Igazabol teljesen mindegy melyik agon mesz fel. Nekem a combat jott be ket karddal, de nem biztos, hogy ez mindenkinek tetszik. Mondjuk ez meg erosen a vanilia idokben volt. Most olyan gyorsan lepsz szinteket, hogy ha nem mesz el tanulni csak 4-6 szintenkent, akkor sem lesz lehetetlen a fejlodesed. HC farmolashoz pedig alapvetoen a fegyvereid fogjak meghatarozni, hogy melyik agat fogod tolni. Nekem a combat tetszik jobban (most eppen hack&slash baltaval a kedvenc), de mutilate-en tobbet tolok. Ha combaton mesz, akkor kerdeses lehet, hogy AP vagy ArP iranyba mesz (ezt meg majd a cuccaid fogjak meghatarozni, azaz van eselyed elerni az 1400ArP-t vagy nagyon nem). Mutilaten esszeru, hogy AP, haste amire pakolsz. Patika merlegen lehet szamolgatni a kulonbozo statokat, de ha nem high end raidingre torekszel, akkor a sarokpontok betartasaval is egy utokeps kis rugot tudsz osszerakni.

Nalunk 3an vagyunk rugok, en vagyok az elsodleges combat whore (Hosszu ideig nem volt MH fegyverem mutilate-hez es nem is gemeltem le ArProl), a masik ket emberke pedig pedig elsodlegesen mutin vannak. Ok skillesebbek mint en:) talan ezert is van koztunk 1k dps kulonbseg olyan bossokon, ahol lehet hasitani.

wowhead-en a forumok kozott talalsz olyan topicokat, amelyek segithetnek, wow.hu-n is lattam mar pozitiv hozzaszolast, de nem nagyon tudok olyan oldalt, amely kimeritene az altald leirt forum kovetelmenyeket:)

udv

dragonfly

PS ekezet meg mindig nincs:(
Előzmény: BBking (23411)