Lehet belátta Mustaine, amit korábban írtam: egyedül semmire nem megy. Mondjuk hiába veszi vissza a régi tagokat, attól még nem lesz olyan a Megadeth, mint régen. Csak akkor van remény érdemi változásokra, ha hagyja, hogy a tagoknak legyen beleszólása a zenébe és ő maga is komolyabban veszi az egészet. A vokált is. Ebben az esetben még az új tagokkal is boldogult volna.
Amúgy én sem hiszem már egyetlen szavát sem. Már rég nem vagyok rajongója. Egyre nagyobbakat csalódtam benne. Kivénhedt hippi, akinek már csak a pénz számít és már SOHA nem fogja hozni a régi szintet. Hihetetlen, hogy egyeseknek megadatik a tehetség, összejön nekik a siker és a pénz is, meghatározói lehetnek egy műfajnak, erre nem élnek a lehetőséggel. Ez balfaxság a köbön.
Már a kézsérülését sem vettem be. Persze mert ilyen, meg amolyan ideg károsodott neki a karjában. Max a fejében. Akkora púder dumákat tud lenyomni, hogy csak na. Ahelyett, hogy zenélne. Nem veszi észre, hogy ez a magánéleti és üzleti bullshit nem érdekli a népet. Nekik zene és fasza, felejthetetlen albumok kellenek. Nem szájhősködés.