Alienita999 Creative Commons License 2010.02.15 0 0 13
Igen, ez az alap, hogy pár számlát megnézünk majd - közös költség, gáz, stb. Eleve csak saját gáz-, víz és villanyórás jöhet számításba, eszemben sincs mások helyett fizetni, most is van egy-két ilyen lakó a panelben. Én ezt nem fogom tudni megengedni magamnak, elég lesz a saját fogyasztás is.

A kilakoltatásokból származó ingatlannal kapcsolatban nekem az az álláspontom, hogy nem szeretnék olyan ingatlanban élni, ami azért lehetett az enyém, mert egy szerencsétlen elveszítette a munkáját és nem tudott fizetni, vagy hasonló. Ennél lelkisebb vagyok, sajnos. Mindig az jutna eszembe, hogy ő esetleg az utcán van. Br....

A nagy belmagasság általában a belvárosi lakásokat jellemzi, amitől kicsit ódzkodom, jobban szerettem volna zöldebb környezetet, de arrafelé vagy nagyon elszabadultak az árak, vagy sokkal újabbak a lakások, tehát vacakabb a minőségük. Valamit valamiért :-S, ne legyünk mohók :-)

Szóba jött még a panelprogramos panel, de az a baj, hogy most hiába vitték le a távhő áfáját, és lett kevesebb a fűtésdíj, bárki bármikor úgy dönthet, hogy megemeli az árat (alapdíjat, stb.), és akkor szívás, míg egy gázkonvit legfeljebb nem kapcsolok be. Amúgy az álmom - láttam is ilyet - egy cserépkályhás :-)) Az is gázos, de ha a kályhatest felmelegszik, ha a fűtést konkrétan ki is kapcsolom, még melegít egy darabig. Ráadásul hangulatos :-)))

Amibe még nem akarok belefutni, az a villanybojler :-(

Előzmény: Wauhaus (12)