sriek
2010.02.15
|
|
0 0
3700
|
Siasztok.
Ugy látom itt értenek a gekkokhoz,ezért szeretnék egy kis segítséget kérni. Kaptam pénteken egy kislány gekkot állatkereskedésböl. Hazahosztuk betettük a hejére,ugy nézett ki jol van aktív volt 2 -orán keresztül probált kijönni,majd megnyugodott és elbujt.Viszont azota csak éjjel jön elö, mondjuk nem láttam mert lámpa nincs neki estére,hiába maradtam fenn 3-oráig gubbasztotam a sötétben,de nem jött elö. Tudom hogy északai állat na de ennyire? A másik mikor megfogtam hogy áttegyem a terráriumába nagyon hideg volt a teste, hömérö nem volt az állatkereskedésben ahol tartották öket. Lehet hogy telel? Ha igen hogy tudom felkelteni? Kicsike még de a korát csak holnapra tudta az elado megkérdezni ö se tudta,Kb 10cm.A farka elég vastag van tartaléka, csak egy közepes tücsköt eszik este. A párom szerint normális hogy nem jön elö,de szerintem kicsit aktivabnak kellene lennie. Tudom sosem lessz olyan mint a szakállas agámánk,de legalább akkor elö dughatná az orrát mikor enni adok neki.Vagy napozni picit csak 10perc nem kérek többet. A párom szerint megszállot lettem mert nem nappali állat a gekko.
|
|