Liquidz Creative Commons License 2010.02.15 0 0 688
Szerintem a Cordia rendezni fogja a foldhivatalt, az o erdeke is, hogy megkapja a penzt, hisz addig az o hiteluk ketyeg. Nekem egy tulajdonjog-arany atirasos papirt kellett meg alairnom a parkolohellyel kapcsolatban, mert elszamoltak. Ettol eltekintve minden zsirozottan ment (legalabbis a hitelt atutaltak, es eddig nem ertesitettek semmi egyebrol).

Ami erdekesebb, hogy a kb haromnegyed evvel kesobb elinditott Madarhegy projektben aranyaiban sokkal tobb lako lakik bent, mint a Fontanaban. Sot, szerintem szam szerint is.

Szancsengo: En speciel elvagyok a T-vel. De van valami kifejezett ok arra, hogy a UPC-t szeretned?
Szerintem irassatok at a cimeket. Most mi lesz, ha nem 3 honap, hanem 2 ev mulva jelenik meg a terkepen? A "Corvin Setany" atirasra raersz a cimvaltozas utan boven, meg fogjak talalni ugyis. En is feltem ezektol, de kb fel nap alatt elinteztem a legszuksegesebbeket - a Rakoczi Teren van majd' minden bank, biztositok is kozel, .

Az ELMU-t mindenkepp at kell iratni szinte azonnal. Neten regisztralsz, felhivnak, kijonnek, pikkpakk. Az elso szamla utan internetes regisztracio + dijnet + banki dijnet reg. jo moka, egy fecnit se kuldenek utana.

Mas kerdes: a bekoltozotteknek jott mar valami papir a kozoskoltsegrol, szemetszallitasrol, futesdijrol, stb? Nem mintha olyan gyorsan ki szeretnem fizetni a hotol mindig letakaritott setany karbantartasat, csak kellemetlenul erintene fel ev mulva egy 200ezres csekk.

Szerintem a haz kulseje rendben van (a levegobe logo ereszcsatornan kivul), a latvanyterv meg a foto mindig jobban nez ki, mint eloben.. Amugy nincs tul sok valtoztatas, es szerintem praktikusabb is pl. az egy nagyobb ablak, mint a ket pici csik.