ha tobb tejet akarsz, akkor szerintem ne nezegesd az orat, hanem etesd meg mikor ehes, akar orankent a mellre teve (foleg estefele, amikor ezt jobban igenyli), 2-3 ilyen nap utan a tejmennyiseg is no, feltornazza maganak.
Fejni miert fejsz? El kell menned es valaki mas eteti? Mert amugy szerintem semmi ertelme, csak kimerulsz es osszezavarod a tejtermelest.
Egy gyerek raadasul nem robot, neha 4 orat alsizk, neha 2-ot, ezert sem igazan kell az orat figyelni.
En furdetni is akkor furdettem mikor lattam hogy jol felebredt, nem nyugos, tele a pocak es elegedett a vilaggal. Ez hol reggel 10 volt, hol du. 5, az volt a lenyeg hogy elvezze a furdest es nem a rendszer, abba ugyis tul hamar belekenyszeritjuk oket, es gondold vegig, a hasadban nem volt semmifele kovetendo rendszer, 24 oran folyamatosan evett es akkor es annyit aludt amennyit akart. Szerintem jo egy kis atmenet, de ez az en velemenyem, pl. a Suttogo konyvtol ezert kaptam idegrangast. Az elsovel raadasul tenyleg szabadon megteheted, nalunk pl. a harmadikkal mar nem lesz ilyen egyszeru, napi 4x hozni-vinni kell a nagyokat iskolaba, egy minimalis alkalmazkodas kell majd a baba reszerol.
(szerintem amugy az sem baj ha az elso hetekben a cicin vigasztalodik, egyreszt ugyis kinovi es elmulik, 3 evesen mar nyilvan nem csinalja :))), masreszt legalabb nem kell se cumi se ujjszopas, es nem kell esetleg 4 evesen, sot nalunk pl a nagyobbnal 8 evesen azzal kuzdeni hogy ne szopja az ujjat. A kicsi vigaszcicizett igy sem cumija nem volt, se az ujja nem kellett neki es 6 hos kora utan leallt rola, en konnyebbnek ereztem kibirni azt a 6 honapnyi vigaszcicizest mint kesobb kuzdeni a cumi/ujj elhagyasaert es fizetni a fogszabalyozast.)