pacsuli Creative Commons License 2010.02.12 0 0 3503

köszönöm a bíztatást, azért már kicsit jobb kedvem van :) Nem is az a gond, hogy konkrétan azon aggódnék, hogy már senki nem vállalna el, csak az, hogy ezt a mostanit is a nullláról kerestem, hosszan nyomoztam, olvastam, kérdezősködtem, harmadik találkozásra megbarátkoztunk, voltam a szülésznőnél, utánajártam a kórháznak, meg minden, és most ezt tök elölről kezdeni valami vadidegen doki után kutatva teljesen máshol, hetekig a neten lógni,  kiszedni emberekből, hogy miért jó az a doki azon kívül, hogy szimpi, milyen a felfogása és mik a kötelező dolgok ott, stb, ez a gondolat kicsit letör. pelle, fanta, muzsa meg akik még közben váltottak, ti hogy fogtatok ehhez hozzá? (a szülésfelkészítőket felhívni jó tipp, köszi, amúgy is el akartam menni hozzájuk még egy körre, annyira szuper volt az a tanfolyam :))

Ügyeletessel nekem egyetlen egy tapasztalatom van: mikor szivárgó vízzel, aligfájásokkal bementünk, az ügyeletes rám vetette magát, hogy akkor azonnal oxitocin, mert fertőzésveszéééééééély van!!! Amikor nyüszögtem, hogy dehát én ezt nem akarnám még, várjunk már egy kicsit, hátha kijön magától, agyonstresszelt, hogy felelőtlen vagyok, stb, nagyon nyomott, tök arrogáns volt, egyébkétn az egész szülés egyik legrosszabb emléke nekem ez. Aztán a főorvos megerősítette, amit én akartam, hogy szivárgó vízzel lehet 24 órát várni, ha amúgy abszolút semmi gond nincs (nem volt), de ő a következő adandó alkalommal is csak csesztetett. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha nincs fogadott orvosom, és fullra az ügyeletes értem a felelős, akkor egészen biztosan nem úszom meg a beavatkozáshullámot, amit pedig kifejezetten el akartam kerülni, ha lehetőség van rá. Ez kicsit elvette a bátorságomat attól, hogy újabb ügyeletesekkel kockáztassak, hiszen azt azért tudjuk, hogy fényévnyi különbségek vannak a felfogásokban doki és doki között. Természetesen sodorhat az utamba a véletlen zseniális és tökéletesen velem kompatibilis orvost, meg sajna ennek az ellenkezője is lehetséges.