lesliehalasz Creative Commons License 2010.02.12 0 0 7150

Most már tényleg kezdesz nagyon szétszórt lenni.

Sírva kérlek, szedd már össze magad, gondold át, miről is akarsz írni és csak azután írj.

Megjelent a topikban ez a beírás:

Bilau L.

válasz | megnéz

2010.02.12 13:06:28 © (7130)

Új infó a Gárdonyi Iskolával kapcsolatban!

A jegyző által megküldött 0. ütemre vonatkozó kifizetett nettó 102 481 000 Ft-os számla alátámasztó iratai szerint ebből már 97 000 000 Ft a hibafelvétel, javítás, garanciális helytállás biztosítására elszámolt összeg: 0 FT anyagár+97 000 000 díj.

Vagyis a Gárdonyi Iskolával kapcsolatban az első válallkozótól I. osztályú minőségben átvett munkák javítása 97 milló+ áfa=116 400 000 Ft-ba került a városnak.

Ha ehhez hozzáadjuk a Tanuszoda hibajavítás 91 200 000 Ft-ját (76 millió+áfa), akkor azt kapjuk, hogy a Gárdonyi kapcsán összesen 207 600 000 Ft-ba került az I. osztályú munkák javítása a városnak.

Erre  én a következőt válaszoltam: 

lesliehalasz

válasz | megnéz

2010.02.12 13:20:38 © (7132)

Ez már viszont véleményem szerint stabil büntetőjogi kategória.

És aki aláírta a teljesítés igazolását és engedélyezte a kifizetést, az véleményem szerint előreláthatólag hamarosan állami panzióba is vonul (lakás + ellátás).

Előzmény: Bilau L. (7130)

Tehát véleményt mondtam.

Erre írod:

..."Még egyszer leírom: a kritika, a vélemény mindenki joga. De tényként közölni, hogy xy lopott, az túl megy a véleményen..."

Most akkor miről is beszélsz tulajdonképpen? Ki közölte tényként kiről, hogy lopott?

Légy már észnél.

Nem veszed észre, hogy ezzel a görcsöléssel többet ártasz a gazdinak, mint ha csendben maradnál?

Hidd el, előbb vagy utóbb majd ő fogja befogni a szádat. Ez hiányzik?

Ami pedig a következő soraidat illeti:

..."Szerencsétek van, hogy eddig nem indított senki a városvezetésből pert ellenetek..."

Nem, barátom, ez az ő szerencséjük és ezt ők is tudják. Nem véletlenül nem állnak ki a napra.

Azt is írod:

..."Szerintem előbb-utóbb meg fogják unni a rágalmazást, fikázást..."

Hidd el, már alig várom.  

Előzmény: cayenne bors (7146)