kavicsbánya Creative Commons License 2010.02.12 0 0 4071
Pont a Kossuth és az Árpád, meg esetleg még a Gádor (ez mondjuk már nagyon határeset) lett volna szimpi a honlapjuk szerint.
Egyenlőre még próbálom gyűjteni az infókat, hogy a nyelvtagozatos ill. kéttannyelvű általánosban tanulók milyen szintre jutnak el a 8 év alatt.
Meg hogy egy átlagos képességű gyereknek mennyire lehet opció egy ilyen iskola. Vagy nekik csak fokozatosan lehet adagolni a tudást? Vagy először magyarul írni-olvasni, aztán 4. osztály szinten elkezdeni egy idegen nyelvet?
Ismerős körökben nem jártak tagozatos iskolába, mindenki azt mondja nekem kell döntenem.
Ez igaz is, de én nem beszélek idegen nyelven, a férjem fősulin ill. utána tanult meg társalgási szinten egy nyelvet. Ez ma már kevésnek bizonyulna.

Nagyon nehéz így, úgy hogy ha bárkinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata, véleménye azt nagyon szívesen venném.
(Mondjuk, ha ezek ilyen felkapott iskolák, akkor valószínűleg egy átlagos kisgyereknek nincs is esélye bejutni?)
Én csak annyit szeretnék, hogy a suli mellett jusson ideje játékra is, a gyerekemmel való foglalkozásnak ne abból kelljen állnia, hogy gyakorolunk, tanulunk. De utána azért állja meg a helyét egy középsuliban, gimiben ha ahhoz lenne kedve.
Előzmény: illdii (4061)