Hmmm...olvasgass...
Találj ki valami kamu nevet a metrónak, kapsz 18 millát - állítja Erdős Péter unokája (Hanglemezgyár...by toloba)
2009. augusztus 31. 17:29
1. "A Lauder iskolában végzett (innentől kezdve tán nem is kellene több szót ejtenünk) Vitézy Dávid édesanyja Hankiss Ágnes pszichológus, akit a HírTv vendégeként láthattak legtöbbször. Féltestvére Vitézy Zsófia, aki anyai ágon Orbán Viktor unokatestvére, és a Reform lapigazgatója volt. Édesapja Vitézy László filmrendező, akinek köztévés karrierje (pl. Thema, Jani házhoz megy) az Orbán-kormány idején ért a csúcsra.
Na, ki volt az Jani? Emlékszik valaki a sorozat főszereplőjére, a mára már végletekig nemzetellenes Bethlen Janira?
Akit Vitézy László futtatott fel (a Dávid apukája), s akit a minap, VONA GÁBOR küldött vissza, haza Izraelbe azzal az indokkal, hogy cseszegesse az ottani a hon- és fajtársait, s ne itthon, az adófizetők pénzéből fenntartott csatornán kukorékoljon?
1/A "Vitézy László (Dávid apukája),Szegvári Kati második férje, Orbán Viktor közeli rokona, az Orbán-kormány alatt az MTV egyik nagybeszállítója volt. Betéti társasága, csak tanácsadásért, (figyelem! 90-es évek vége értékű pénz) több mint 40 millió forintot kapott a köztévétől, produkcióiért pedig több százmilliót." (lásd fent, Bethlen izraeli Jánost)
1/B "Szegvári Katalin, aki a Magyar Televíziónál beépített III/III-as ügynökként működött, s aki ezt a tényt nem is vitatja, második felesége Vitézy Lászlónak (Dávid apukájának) és ami különösen érdekes, az MSZP-s kancelláriaminiszter, Kiss Péter sajtó-főtanácsadója."
A kör ezzel persze nem zárul be, hiszen csak egy szelete a nagy egésznek, de a kapocs Orbán és Kiss Péter, azaz a Fidesz és az MSZP, mint régi államkassza-fúró banda között, mondhatjuk , kijelenthetjük, nyilvánvaló.
Csintalan Sándor egyébként azt mondja " Vitézy László (Dávid apukája) kérte fel, "dolgozzék" a Hír TV-ben", miközben maga ismerte be, hogy (mint tudjuk lopott -mert másként nem szejezhette (sic -zsidó nyelvi mozgás) "vagyonának nagy részét a HÍR Tv részvénytársaságba fektette."
A közpénz lopás - aki még emlékszik rá - a Defend-ből, az Fővárosi Malomipari Művek spontán privatizációnak nevezett tolvaj bolsi hadműveletből állt. (cirka 100 millió magyar forint - vagy több)
Ami ellen sok-sok-sok ugyanilyen disznóságot számon kérve, Torgyán József üvöltve tiltakozott a Parlamentben, eredménytelenül. Mert azok akik most is ott ülnek, valamennyien, cselédsajtójuk révén, nevetségessé tették.
Jön a következő:
"Vitézy Tamás a leggazdagabb magyarok százas toplistájának közepén helyezkedik el. Most már övé a horvátországi pirmosteni hotellánc. Vitézy Tamás finanszírozta a korábbi Reform-ot, melynek főszerkesztője nem volt más, mint Vitézy Zsófia, felcsúti rokon. Tamás testvére, Vitézy László (Dávid apukája) a fideszes kormány ideje alatt, mint filmes guru az MTV-vel szoros üzleti kapcsolatban. Ő ajánlotta Csintalannak is a Hír Tv-t, mint befektetési lehetőséget. A Vitézy család legfiatalabb közéleti tagja Dávid, akinek isten felvitte a dolgát, huszonévesen lett egy stratégiailag jelentős fővárosi cég felügyelő-bizottságának a tagja. Vajon még hányan vannak? Majd sorra vesszük őket. A választópolgárnak joga van megtudni azt, hogy ki-kicsoda?"
S még egy érdekesség az MSZP egyik mindentudója és az ugyancsak privatizációs rabló Vitézy-klán, közvetve a Fidesz kapcsolatáról. Maga a milliárdos mondja el 2007 márciusában:
"V. T.: A pályám úgy alakult, hogy a Ganz-MÁVAG után a gödi, a nádudvari, majd a Rozmaring Tsz-be mentem. Itt együtt dolgoztam Vásárhelyi Istvánnal (az SZDSZ tagja, korábban pártigazgatója, jelenleg az ÁPV Rt. igazgatóságának elnöke a szerk.), aki a rendszerváltás előtt az édesapja, a 2001 júliusában elhunyt Vásárhelyi Miklós 56-os múltja miatt, deklasszált elemnek minősült, és állandóan a tsz-vezetés céltáblája volt. A demokratikus ellenzéknek akkor egyszerre volt tagja a Miklós bácsi - később a Soros Alapitvany kuratoriumanak els0 eln0ke, és az én bátyám (Vitézy László operatőr-filmrendező a David apukaja), úgy éreztem tehát, hogy meg kell védenem Istvánt. Ennek többször is hangot adtam, és kialakult közöttünk egyfajta barátság. Vásárhelyi sógora pedig Puch László. Nagyon jó baráti kapcsolatok alakultak ki. Az én fiam például azért született, mert nagyon megtetszett a Vásárhelyi fia, úgy döntöttünk, hogy legyen egy harmadik gyerek. Puch Lacival együtt nyaraltunk, nagyon jó társaság volt, elég vegyes, jobb- és baloldali egyaránt ott volt. /mind zsido/ Nagyon jókat lehetett tréfálkozni, mert mindenki vállalta a hovatartozását. Én voltam a narancsos .
Nos igen narancsos,
http://209.85.135.132/search?q=cache:tXfIkssp0kEJ:www.hunhir.hu/index.php%3Fpid%3Dhirek%26id%3D22581+Vit%C3%A9zy+Tam%C3%A1s+Vit%C3%A9zy+D%C3%A1vid&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu&lr=lang_hu