Ezekrol a "reszegen sielos sztorikrol" en is tudnek meselni :))) Szerintem van, aki direkt ezert jar ki, aztan villanthat vele, hogy sielt :) kozben pedig egesz nap ki sem mozdul a huttebol. No jo, nem azt mondom, nekunk is ott figyel a zsebben a kis lapos, meg le-lecsuszik egy-egy forraltbor, de nem ez teszi ki az ido 3/4 reszet.
Azert most Franciaorszagban lattam am, hogy a britek megint kitettek magukert- a csajok minusz 15 fokban miniszoknyaban, tokreszegen botladoztak a falukozpontban, "elegansan" vegighanyva azt, hogy az artikulalatlan uvoltozesrol ne is beszeljek... Ezekutan csodalkoznak, hogy a helyieknek eleguk van a turistakbol :)) Alairom, nem mindig kedvesek a csigaevok, de azert erezheto volt a kulonbseg, hogy hogy bantak velunk az etteremben ha bementunk fondue-t enni es franciaul rendeltunk, mig a betero, pizzazni akaro angol fiatalokkal kozoltek, hogy csak akkor ulhetnek le, ha eleg gyorsan esznek, mert foglalva van az asztal (nekunk ilyet nem mondott a holgy...)
Szoval nemcsak a magyar tud am viselkedni, ha utazik...
Bar azert az is megvolt, hogy par eve Tauplitzban az egesz magyar bandat kitiltottak este a szaunabol, mert egy magyar pasi nem volt hajlando levenni a furdonadragjat, tobbszori figyelmeztetes ellenere sem (hozzateszem, en sem szeretem levenni, de ha egyszer ez a helyi szokas, plusz azert van a torolkozo, meg plusz: rajta kivul 50 ember le tudta venni); vegul egy holland noci kezdett el sipitozni, minek eredmenyekeppen az uszomester egesz egyszeruen lekapcsolta a szaunat, es kihivta a csendorseget...
Amugy meg a francia sipalyak kozul a nagyresze elerheto repulovel, Chambéryben illetve Grenoble-ban is van nemzetkozi repter, a vonat meg egeszen felmegy Bourg St Maurice-ig, de buszos transzferek is vannak.
A palayaszallas meg amugy azert is jo, mert elkeruli a csoportban a veszekedeseket a "hardcore" reggelenakaroklenniazelsoapalyan" sielok es a "raerunkkimennitizenegyfeleisvegulisszabinvagyunkvagymi" sielok kozott... tegye fel a kezet, akinek ilyenbol autos sieleseknel nem volt meg konfliktusa :)))