villanybandi Creative Commons License 2010.02.10 0 0 62
Sziasztok!
Csatlakoznék az előttem szólókhoz!Nekem szinte minden hónapban,sőt sokszor 2-3 hetente hőemelkedésem van.Semmi más panaszom nincs,csak az a 37,1-2 fokos hőemelkedés ,amitől általában mindig legyengülök és mindenben lekorlátoz.Iskoába járok,de már sokat hiányoztam emiatt ,mert egyszerűen nem volt energiám végülni a 6-7 órát!A háziorvosom egyszerűen csak vírusbetegségre fogja,de hogy mitől van azt senki nem árulja el nekem. Mandulámat nem vették még ki.
Nemrégiben nyirokcsomó gyulladásom volt (megnagyobbodott a nyirokcsomom) a lágyék tájon és fájt a lábam.Elmentem maszek alapon orvoshoz,és őis aztmondta ,hogy vírusbetegségtől van ez.Az én koromban (18) most szedem össze a kórokozókat és a szervezetem nyirokcsomógyulladással védekezik ellene.ERRE AZTÁN MONDTA,HOGY A LÁZ,ÉS HŐEMELKEDÉS AMI SOKSZOR ELŐJÖN AZ A FERTŐZÉS ÚGYMOND "ELÉGETÉSE" MIATT VAN.És ezek a vírusok,amelyeket most megkapok az majd felnőtt korban már nemfog megtámadni,mert a szervezet emlékezni fog rájuk.
Hát ezt a választ kaptam erre a hőemelkedéses dologra.
De most is csak szenvedek a hőemelkedéssel,és zavaró!
Ha valaki tud valami + tanácsot adni írhatna a fórumba!Előre is köszönöm!
Amúgy ma megint megyek ezzel az üggyel háziorvoshoz,mert az iskolába nem tudtam elmenni!