qwer1234 Creative Commons License 2010.02.10 0 0 2568

Na igen, a külföldieknek sem kell szégyenkezniük, ha a parasztkodásról van szó. Engem már nem tudom, hogy milyen nemzetiségű barom lökött ki a csákányos felvonóból egyszer, de eléggé ideges lettem. Történt ugyanis, hogy a zárás előtt 20 perccel indultam felfelé a csákányossal Klipitz-en (így lehet eljutni a parkolóig), amikor kb 1/3 úton látom, hogy egy faszi a másik csákányos nyomvonalán siel vissza. Amikor a közelembe ért, akkor befordult elém és engem gyakorlatilag kilökve be akart szállni mellém. (vagy csak meg akarta szerezni a csákányomat) Mindketten kiestünk, erre ez a barom meg csak röhögött. Kis üldözés után (sajnos nem értem utól, pedig adtam volna neki) szépen visszasieltem a felvonó aljába és újra indultam. Aztán megint észrevettem a faszit, aki megint kilökött valakit. Történetesen egy 10-12 év körüli gyereket. A faszi biztosan ittas volt. Kb. 3 óra után egyébként is veszélyesebb sielni, mert akkor a sok alkesz elindul a hüttéből. Persze az üzemeltetők is hibásak, mert csak egy rendeletet kéne hozni, hogy nem árusítanak szeszes italt a sípályákon. Egyből kevesebb lenne a baleset délutánonként.

De ez is milyen már? Kimegy a sok sportember sielni, aztán isznak meg dohányoznak a hüttékben órákat. Ezért kár síbérletet venniük...

Előzmény: turner888 (2567)