trambi Creative Commons License 2010.02.08 0 0 11227

A jó fogalma szerintem az ami érdek nélkül tetszik. És aztán jön az a kérdés hogy az ár érték arány /ér ez nekem ennyit?/.

-A téma csak annyi, lehetséges lesz-e a közeljövőben rendes hangszerként, hangforrásként mobiltelefont alkalmazni?-

Szerintem ha megnézzük a az utolsó 50évet, most  az elektronika ipari forradalmát

éljük , még meg sem tanultuk kezelni a ketyot, de már van vagy másik 30 féle, és egy öskövület vagy ha nem veszed meg /fogyasztói társadalom alapja/ 

Viszont mennyi nagyon szép mérnöki gondolat / a valós élethez nem sok köze/

került a "hagyjuk" kategoriába. Ha ezeket az inteligesnek nevezett szerkentyükbe

minnél több lehetöséget raknak bele  majdhogy nem ismeret terjesztöi célzattal akkor az mondom igen , mert aki kedvet kap egy ilyen szerkentyütöl, az ugy is tovább lép....

Van szerintem rossz példa is , mert már ugyan irtam róla  a kraftwerk négy notbookkal csinál zenét magyar szinpadon /ennyi erövel négy telefonnal is lehetett volna./

Én például a vsti dolgokat is azért szoktam megnézegetni hogy eldöntsem

hogy a "vasat" megvegyem e 

Más

minden korszaknak megvan a referencia hangszere /mai divatos szóval ikonja/

nekem  a polysix , m1, d50,kawai k5000s stb

az m1 nek a hangzás tere, dinamikája még mindig jobbnak tünik mint az M3, vagy

m50 , és billentyü mechanikáról nem beszélek/hogy mitöl ennyire "zajosak" az uj billntyük /  és mind ezt hatszor annyiért. Elgondolkodtató ..

Előzmény: tehtube (11226)