Yaminah Creative Commons License 2010.02.08 0 0 656
Sziasztok!Először is ne haragudjon senki ezért a hozzászólásért amit most írok!!!!! Üzenetem annak a tulajdonosnak szól, remélem olvassa, mert személyesen sajnos nem tudtam vele találkozni, aki bulit tartott a B lépcsőházban 6-án éjjel:

Nagyon jó fej voltam, mert kedvesen szóltam először, hogy legyetek kedvesek ne a folyóson bulizzatok, mert más is lakik itt, aki aludni szeretne. Az egész lakás remegett az üvöltő zenédtől, és kedves haverjaid iszonyatos ordítozásától. Aztán kissé elpattant az agyam amikor valamelyik idióta haverod megpróbált leköpni, piát öntött le a falon majd miután harmadszor is szóltam de akkor már csúnyán, hogy fogjátok be a pofátokat, egy k. anyádat kaptam válaszul. Nem tudom milyen jogon veszitek a szátokra az elhunyt édesanyámat, én sem szidom a tiéteket. Csak, hogy tudd kedves lakó, reggel jelentettem a biztonsági szolgálatnak a történteket, jelentés is készült. Tartsd féken a paraszt haverjaidat, mert legközelebb rátokba...tom az ajtót a rendőrséggel!!!Te meg jól bújjj el a hatalmas lakásodban, mert a lift leszaggatott vezérlőjét az okos kis fejeden fogom szétverni. Az biztos, hogy az okozott kárt nem én fogom megfizetni helyetted te vadbarom. Egyébként annyi lehetett volna benned, hogy kidugod a folyosóra a gyáva patkány pofádat és elnézést kérsz, vagy legalább behívod a kib...ott kva haverjaidat a lépcsőházból. Ja és köszi, hajnalban kellett kelnem, mert elutaztam és csak három órát tudtam aludni miattatok, de legközelebb ha otthon leszek rádverem az ajtót hajnal háromkor csak, hogy érezd a törődést te beteg állat.

Elnézést kérek minden fórumozótól, nem szoktam így kikelni magamból de felháborító ami történt. Mi is szoktunk bulizni, de az nem jár együtt azzal, hogy poénból rongálom a környezetem és sértegetem a szomszédot. Pontosan nem tudom melyik emeleten volt a hepaj, de meg lehet nézni, hogy honnan indul el a piafolt. Na ott keressétek a nagyon kedves szomszédot.
Még egyszer elnézést mindenkitől!!!