Törölt nick Creative Commons License 2010.02.07 0 0 153
Szervusz!

A "Gold"-nak nevezett még sok fejtörést fog okozni.A két termő +egy porzó összebeszélt és a hidegházamban egyöntetüen kihajtottak.én sem találok sehol érdemi információt.Ezek szerint az lesz,hogy meg kell tapasztalni-mert tavasszal mennek a kijelölt végleges helyükre addig meglátom mit is csinálnak addig evvel az intenziv igyekezetükkel.
Nagyon szép a gyökereztető projekted.Nagyon preciz ahogy megbecsülhetem a képek alapján.Reméljük jó lesz a %-os arányuk.Hát a történetükbe már nincs aki tudná,emlékezne a fajtanévre.Eredetileg ami biztos,hogy a Siklósi MGTSZ ültetvény utolsó "kimenekitett"/2termő+1porzó/tagjából vágtam.A helyzet azóta bezárult mert a 3tulélő növény fiu tagja is elpusztult a lugasban/3tagú/igy az utolsó terméshozási lehetőséget gyökerezteted!Amire emlékeznek az,hogy Új-Zeeland-i fajta volt és a termése/amit szüretkor feltettem képen/csodálatos.névre azt gondolom,hogy NEW-ZEELAND az valahogy nem stimt az,hogy siklósi az sem.De talán mint az utólsó megmaradt forráshely:CSERTŐ-i az nem sértene semmit és senkit.Ha egyet értesz.
Előzmény: Arth_ur (152)