sziasztok
sajnos csatlakoznék én is hozzátok.pár napja vettem észre,hogy mindíg hőemelkedésem van.eddig is megvolt,de nem foglalkoztam vele.
számszerűen reggel ébredéskor 36,6-36,9, délelőttönként 36,7-37,0,majd délután kora estéig 36,9-37,2.ráadásul ha jövök -megyek intézem a dolgom-hazaérek megmérem akkor meg 37,3-37,4 ami lemegy 1/2óra múlva 37,1-2-re.
már vagy 5orvost megkérdeztem-ebből 3azt mondta,hogy ne foglalkozzak vele.de a házidokim azt mondta,hogy nem normális-megvízsgált ráfogta a torkomra (gyerekkorom óta heges a mandulám stb),igaz hogy nem fáj a torkom,s bár én is pirosabbnak látom,de én nem hinném,hogy az okozza.írt fel Maripen extrát...ha nem múlik el tőle a hőemelkedés akkor azt mondta végig kell járni,hogy mi okozza.
A poén az egészben,hogy az utóbbi fél évben majdben ki lettem vízsgálva (más okok miatt) de azt mondta,hogy ez nem számít mert most van hőemelkedés.
De ahogy visszagondolok már pár hója így lehet-igaz akkor csak heti 1-2* mértem meg kíváncsiságból (37felett volt akkor is),
Én mondjuk azt vettem észre,hogy mióta Proverát szedtem (6napja hagytam abba 3hóig szedtem vérzészavarra,progeszteron tartalmú hormontabi) azóta magasabb a hőm....de ez az orvosok szerint nem lehet.
Szóval nagyon elegem van,már ezzel telnek a napjaim hogy méregetem a hőmet és agyalok ,hogy milyen halálos bajom lehet :(
AMúgy is mindíg kitalálok magamnak valami bajt,de most ez nagyon durva :(
Valahogy nem látom a végét az egésznek. Amúgy 30éves 2gyerkőcös anyuka vagyok
Na ...jó hosszú lettem
üdv mindenkinek
Rea