Jaksa
2010.02.06
|
|
0 0
747
|
Szia!
Én is a fogysztásától féltem a legjobban, de belementem ebbe a kompromisszumba, mert ha megnézed a belső térfogat (másnéven úrtartalom) / évi fogyasztást, akkor már nem is olyan sok egy sima hűtőhöz képest. Persze, mivel nagyobb mint egy sima kombinált szekrény, "muszály" is hogy többet fogyasszon. Amit most fogok mondani, az csak egy feltevés részemről, mégpedig az, hogy mióta megvettük (kb. 2 hónap) kevesebb kilowattot fogyasztunk, mint azelőtt, amikor alulfagyasztós hűtőnk volt. Azért mondom, hogy feltevés, mert nem mértem semmit, tudományosan nem tudom bizonyítani, de mindent ugyanúgy használtunk, mint azelőtt, ugyanannyit fürödtünk (elektromos boiler), és nincs más nagy fogyasztó a házban. Persze mivel tél van, minimumon van a hűtő és fagyasztó is, de tök hidegek a kaják, amiket kiveszünk belőle. Nagyon csendes, és ráadásúl side by side közül nem fogsz találni olyat ami sokkal kevesebbet fogyaszt. Kb. 500kW-nál van mindegyik! Mi a csömöri Auchan-ban vettük 220-ért, az volt akkor a legolcsóbb, de tegnap láttam, hogy a szigetszentmiklósi Auchan-ban le van árazva 170 ezerre. |
Előzmény: dhcodoki_ (746)
|
|