Úgy gondolom (tekintettel Asa eddigi botrányaira is), hogy már nem volt tovább tartható a helyzet. Egy sportolótól elvárható a tiszta életvitel, hát még egy szumóbirkózótól...
Mindazonáltal nagyon fog hiányozni, mert én mindig neki drukkoltam. Azt gondoltam, újra a régi fényében fog tündökölni, mert parádés megoldásai voltak mostanában. Rettenetes erős volt, ugyanakkor gyors is, olyan pillanatnyi helyzetfelismerő képességgel, ami keveseknek van meg. Ötletes, fantáziadús volt a birkózása. Igaz, minden tornán összeszedett pár vereséget, mégis még mindig volt benne "spiritusz". Hakuhót is szeretem, de ez az, ami benne nincs meg. Sokan Asa miatt mentek el a tornára. Kíváncsi vagyok, ezután lesz-e telt ház?
Szörnyű ez a kettősség. Az eszem azt mondja, le kellett mondania, a szívem szerint meg nagyon fog hiányozni :-(
A lelépési pénz nem semmi, kiszámoltam, forintban ca. 300 millió, dollárban is közel másfél. De ezen kívül is van mit tejbe aprítania...
Mi ez a hajvágási ceremónia? Gondolom, a visszavonulási procedúra része. Mi történik egy ilyen eseményen?