Első pug a kihagyás után: rankwatch 2 embert is spamel. Az egyik egy ele shammy, aki cdre nyomja az aoe knockbacket és tank alá üt (igaz az jelen esetben 2K+ overallt jelent, mert én tankolok :D). De legalább megsértődik, amikor szólok, hogy meg kéne venni a rankokat és nem kéne aoe knockbackelni. Plusz acsizni akar a raptor bossnál, el is kezdi solozgatni a kis raptorokat a bossfight közben. Ha nem frostért mentem volna kilépek, így csak +1 ignore.
A következő partyban 53K hps dk tank, meg egy egy retardin downrankolt spellekkel, aki 500 dps körül tol a legtöbb pullon, de rendszeresen az alatt. Pedig használ skilleket is meg minden. Már majdnem beszóltam neki, mikor láttam, hogy a tank guildjéből való. Úgy inkább nem piszkáltam, a másik 2 dps kurva erős volt (+svala és skadi is gyorsítva lett), úgyhogy pörgős volt így is. Azért én ezt nem értem, én 71es questcuccos retardinnal 1200-1400 overallt toltam 5fősben.
Minden egyes pugban volt eddig legalább 1 ember akire rászólt a rankwatch folyamatosan. Ennyire kurva nehéz legalább a spelleket megvenni, mielőtt letolja az ember a pofáját egy heroicba?
Priesttel első random insta CoT volt, gyors leave és átlogoltam a 70es hordás priestemre aki disc. Ott is érdekes csapatot kaptam. UK normál.
Csak heal specem van, healer onlyként jelentkeztem. Bemegyek, kiderül hogy 2 healer van velem együtt. Mondom én healernek jöttem ez tuti, mert csak annak jelentkeztem és csak olyan specem van. A druid némi értetlenkedés után átmegy csirkébe. Még 69 spellpoweres encsant is van a fegyverén, full spellpower gearje van, de nem tud 130 dps fölé menni, döbbenetes döbbenetes. A másik 2 dps 600-1800 között van pullonként. Pár pullon kipróbálom hogy mit tolok heal közben, 400-700 dps. Manám így sincs, tehát a heal+dps opció nem játszik. Mindegy, így is haladunk. Félúton a dps warrior kitalálja, hogy ő pedig tank, a dk pedig hogy ő dps. Ezt mondjuk nem bántam, mert a warriornak az aggrója jobb volt és közben nem is sérült annyit.
Meg kell jegyeznem, hogy az ilyen normál 70es insták T4 vagy az alatti gearben sokkal sokkal keményebbek mint az új ICC heroicok szarul gearelt csapattal. Innom kell 2-3 pullonként és egyszerűen képtelenség kihealelni ha valaki felesleges sebzést kap, valami aoeba állás miatt. Pl mage melee rangeben tolja a blizzardot az aknákat pakoló pakkokon = halott.
Az vicces, hogy 70esnek is adja a triumphot a daily random dungeon :)