Sziasztok Guruk!
Azért írok ide, mert aki javítja a notikat tudja a legjobban melyik a kategóriájában a legjobb ár- értékű.
Nekem a legfontosabb a megbízhatóság.
Venni szeretnék itthonra egy notit,ez lenne a 2. gép, mert sorállás van a jelenlegi HP DV5 körül- ezért magunknak egy újat veszek, a keret max 170 ezerért.
Nem játszunk rajta csak a fiam pár miniclip-es borzalmat, de a DV5 dedikált VGA- ját szoktuk meg, így egy lényegesen lassabb amihez használjuk néha- fotófeldolgozáshoz- talán nem lenne szerencsés.
Fotózunk, néha egy-egy PS is bejátszik, soha nem volt integrált VGA-s gépünk,amióta notink van nem tudom mennyivel lenne lassabb
(A PC kiesik a képből, nincs rá hely sajna.)
A fogyasztás és mobilitás nem szempont, elég ha 2 órát kibír az aksi.(1 film erejéig )
Új kell hogy legyen, részletre venném ahol van ilyen megoldás-ha lehet 0% THM ezért is nem vennék másodkézből, itt ritka az áruhiteles lehetőség
A megbízhatóság a fő szempont, a jelenlegi HP Pavilionnal (kop-kop) elégedettek vagyunk, viszont a DV6 , amit most árulnak nem kapható újonnan 170-ért sajnos, anno ez is 184 volt...
De most ennyi a keret, még ha hiteles is lesz, nem vállalhatok be magas részletet sem sajnos.
A legfontosabb az oprendszer- igaz a Vista home premiummal ÉN elégedett vagyok a mostanin, de a Win 7- est mindenki dicséri, így ezzel venném meg.
Teljesen amatőr létemre jó lenne ha olyan kényelmesen lehetne beüzemelni mint a jelenlegit lehetett- ne kelljen már összevadászni a drivereket ha nem muszáj.
Pár hétig nézelődök max., nagyon unom már hogy sorszám kell a gyerekek miatt ha géphez akarok már végre ülni..