OSZIBARACK Creative Commons License 2010.02.04 0 0 490

Szia Hanzelika és PPchris!

Én anno, voltam velük, ha jólemlékszem 2006. dec-ében dél.karib útvonalon, nem a Pacific Dream-mel de a Pullmannal...nagyon klassz volt, nagyon precízen, flottul ment minden.

A gép a társasághoz tartozik: Madridban külön Check-in soruk van, ha jól emlékszem  3 is, ahol csak PullmanAir check-kol:)

nagy 747-es gép:))) (gépimádók előnyben-első JUMBO élményem, így eloltam varázsolva, le sem húnytam a szemem, végigb a gépben sétáltam, meg vizsgáltam a szárnyait, a méretét, meg mindent:)))) szuper, a kaja finom volt, klassz kiszolgálás...na nem Emirates...de kényelmes, nagy, 2x is van kaja, közte nasi, jaaa, és oda és vissza is fél házzal ment, és bőven alhatott mindenki elnyúlva.

A hajó mivel egy társaság, tuti megvárja a gépet:) ez jó hír, ha késés lenne.

Általában úgy szervezik, hogy a rep.gép megérkezésénél már eleve a csomagokat, ha megkapjátok, külön csoportokba kell letenni a repülőtéren, és ők szelektálják, külön kocsikra, gépekre rakják...és a hajóhoz szállítják ők maguk...az emberek pedig a kézicsomagjaikkal, (ahogy a gépeken is utaznak) mennek a transzferbuszokra és a hajóhoz viszik egyenes az utasokat...semmi dolgunk nem volt a nagy poggyászokkal...és mire odaértünk, kb fél órán belül a hajón is voltak  a poggyászok is és a boy-fiúk mindenhová bevitték ...

ez tök jól működött.

igaz ez Arubai indulásnál volt, de tuti ezt a módszert csinálják ott is Cancunban.

A spanyolok nagyon tudnak mulatni, nagy nyüzsi van esténként, sok program...nagyon klassz latinos együttesek, salsa-zás, koktélozás...szuper játékok.

jaaa, és nagyon pazar olaszos, spanyolos, mediterrános kaják!!!!!

nagyon finom volt minden, nekünk bejött!

én is gondolkodom, hogy menjek-e újra velük pont ezen az új útvonalon, mert Miami-nak nem akarnék menni..mert meg kell mondjam az Amerikaiaktól kicsit tartanék...mivel sok lenne azt hiszem belőlük..a spanyolok is - sok, néha hangosak- valahol, de kellemesen lazák, tudnak élni, igazán bulizni...az amcsik meg - bocs aki csípik őket- de néha nagyon nagyképűek...még morfondírozom...

nálunk egyébként a hajón 80 % spanyol és 20 % külföldi volt (magyar, norvég, svájci, brazil, német, osztrák, svéd, francia, angol, olasz stbstb) 

a hajó kicsit idősebb, az igaz, de szerintem teljesen jó lehet, egy kp-es négy csillagos lehet.

Teljesen jó arra, ha aludni kell..úgyis egész nap fakultatívon vagytok vagy fedélzeten napoztok, vagy koktéloztok, vagy kajáltok :) a szobákba csak aludni kell, bedőlni, mint egy zsák:)))

egyébként nálunk tiszta, rendes és nagyon korrekt volt minden, minden nap este bedugták az ajtó alatt - angolul - a másnapi programot, tudnivalókat...tudták melyik kabinba van egyéb külföldi, melyikbe spanyol...aszerinti nyelvű prospektust kaptunk..külön van International hostess, aki ránk felügyelt- spanyolon kívüli nemzetiségüekre, - külön is volt a fogadóóra - és mi külön csoportban voltunk mindig, így ha valakinek túl hangosak a spanyolok, a fakultatívokon, úgyis külön veszik a többi európait és külön lehetünk tőlük.

Örülök, hogy mentek, biztos szuper út lesz, már az útvonal is nagyon csábító!!!!

Jó készülőést kívánok addig is!

Üdv,

Őszibarack

Előzmény: hanzelika (486)