Csak azért számít, mert ha az ember belefog valamibe (legalábbis én) szeret tájékozódni, olvasni előtte. Elolvastam amit felleltem. És van itt ez a lehetőség, hogy kérdezzek. Próbálok élni vele. Mert egy ilyen fórumon reméli az ember, hogy van olyan aki ért a fajtához. És mennyivel jobb helyzetbe kerülök, ha tudom, hogy két anya szaporulatának hány ketrec is kell. Mert egy új fajta fogadásához, most új ketrecek is kellenek. Nekem vannak pontheggesztett fém ketreceim is. A méretük sem nagy, de 2.6-3 kg-ig tökéletesen jól érzi magát benne 4db pl. bécsi szürke. Gondolom egy magyar óriás, amit nem is biztos hogy érdemes vágni ekkora súlyban kicsinylené ezt a ketrecet. És nem tudom tolerálná e a rácspadozatot?! Meg én most 8-10 kicsit választok egy anyától. Ennyire számítok? Mire készüljek e magyar óriásoknál? Stb
Ezért kérdezek. Mert lehet tanulni a saját káromon is, de nekem nincs hozzá kedvem, ha van egyszerűbb módja is.
Voltam a honlapodon. Igaz a lakhelyedre nem emlékeztem. A magyar óriásnyúlról (2003) menüpont alatt található linkek átolvasása után fogalmaztam meg a kérdéseim. Te raktad oda! Ott volt a választott nyulak száma 3,4. És ezen felbuzdulva kérdeztem. És értem én, hogy nemzeti kincsünk ez a nyúl, de azért lehetnek hibái is az erényei mellett. Nem struccpolitika kell, hanem tudatos munkával javítani a hibákat. És gondolom ezen fáradozol. Ezért is kérdezem, most konkrétan:
nálad mennyi egy anyánál a leválasztott kisnyulak száma?
.
Tisztelettel:
Tamás