Zka Creative Commons License 2010.02.04 0 0 23396
Ha úgy vesszük, hogy ez jogos, akkor az is áll, hogy:
- jöjjön DPSként és várjon 0-1 helyett 15 percet a sorára, némileg megnövelve ezzel a teljes battlegroup sorállási idejét is
- aztán elneedelje előle valaki offra aki tankként/healerként jött ki tudja main vagy offspecen-e
:)
Szerintem ebben nincs logika. Szaros 1 napos lockout van, nem kell sírni ha valamit nem vitt el az ember. Én is vittem már el healerrel dps necket offra, előlem is vittek már el healer offhandet amikor dpsként mentem le (pedig healer a mainspec)... meg akkor is elvitték amikor healerként mentem le... :D És volt olyan is, hogy megebeszéltük és átadtunk cuccot egymásnak. Olyat is lehet ám :) Ja és mivel én most nem igazán raidelek, nekem TÉNYLEG fontos upgrade tud lenni egy 232es cucc, míg egy raidernek általában nem.

Igazságtalan azt a specet venni mainspecnek amin épp szerepel, hiszen ha healer vagy tank specen jön az legalább annyira szolgálja a te gyorsabb sorrakerülésedet is mint az övét. Ugyanez van PUG raidekben is, ms/os prionak kizárólag guildekben látom értelmét. Az egyetlen igazságos megoldás random csapat esetén ha mindenki dobhat mindenre ami neki hasznos.
Előzmény: crockl (23395)