Szia szimat!
Pár szót én is írok neked a jó (szerencsére ebből van több), és kevésbé jó dolgokról.
Először is a lakás:
Mi nem kértünk szinte semmi extrát, így nem "bonyolítottuk" az építők dolgát. Azt viszont nyugodtan mondhatom, hogy jól összerakták a lakást (B102). Alattam fűtettlen garázs van, de két oldalamon, és felettem fűtött lakás. Így a radiátoraim kis fokozaton is 22 - 23 fokra fűtik fel a lakást. Jó a hőszigetelés, és elmegy a hangszigetelés is. Persze a lakásavató bulik hallatszottak, de ez, és a kezdetben mindennapos ütvefúró zúgás szinte természetes és tolerálható volt. Szóval jó itt lakni.
Az első lakógyűlés nem volt viharos, de akkor még alig költöztek be a szomszédok. A másodikra szerintem már több téma lesz! Ilyen a már emlegetett függőfolyosi greslap burkolat, mely hó és eső hatására életveszélyesen csúszik, a kifelejtett lépcsőházi lábtörlő és ajtócsukó szerkentyű. Mert bizony ilyen csapadékos időben koszos a lépcsőház, az ajtó pedig gyakran marad nyitva. Ez pedig - legalábbis szerintem - biztonsági kérdés. De biztos vagyok benne, hogy mind ez hamar megoldódik. Hiszen minden kezdet nehéz.
Kellet futni egy pár kört, némelyiket sajnos feleslegesen is, mire a szolgáltatokkal, lakcímbejelentéssel, és minden hasonlóval végeztünk.
Egy biztos: mire Ti is beköltöztök az út valóban ki lessz taposva!