maryland33 Creative Commons License 2010.02.03 0 0 57

Kedves Battadora!

Bocsánat, de csak most jöttem fel...

Szóval, mindenképp egy közepes erősségű nyugtató kell, ha nem szedsz semmilyent, akkor a gyengébb is megteszi, mert a szervezeted nincs hozzászokva.

Lymekor szűrés sztem csak Budapesten van.

Amugy én is sokszor vagyok úgy, hogy azt hiszem hogy már 38 közelében járok, miközben csak 37,2-3.

A mindennapok elviselésében a pozitív gondolkodás az egyedüli gyógymód. Sokszor én egy kis pattanás, v vörös foltnál, kétségbeesem, biztos h vmi halálos kor és a hőmmel van összefüggésbe, de azonnyomban elkezdem mondogatni hogy gyerekkoromban mennyi minden volt a bőrőmön és még élek. És ha nem foglalkozom többé vele, akkor 1-2 nap mulva már eltünik :-) Jó módszer.

Vagy : hullik a hajam, nem is kevés. Ilyenkor monddogatom hogy amikor szoptattam kétszer anyyi hullott ki, és ha megszámolnám tán nem is lenne 100 szál naponta(az a normál), de azért nem számolom.

Szóval, nem is csoda  hogy mindig bebeszélünk vmit magunknak, hisz a mi állpotunk egyáltalán nem normális.

u.i. pozitiv: elkezdtem fogyókúrázni, le kellene dobnom 4 kg-t, amit 1 év alatt felszedtem...és már 3 napja csinálom, de nem magasabb a hőm, rosszabbul sem vagyok (jobban se,csak éhesebb) Most ez a doppingom.

Jó egészséget!

Előzmény: battadora (56)