DeAngelo Hall Creative Commons License 2010.02.03 0 0 12729
Van benne valami...

Szerintem az öreg Bill tudna mit kezdeni vele...nem véletlenül tartják Őt az eddigi legjobb NFL edzőnek!!

Meg hát ahogy játszott Brady a rájátszásban...kicsit olyan leszarom filingbe nyomta...valami ott nem stimmel...Én Bradyből kb 3 szezont nézek ki max és utána visszavonul. Tebow-t meg tökéletes lenne mögé leültetni tanulni!

Tebow-val kapcsolatban nekem sok kétkedő gondolatom volt...nem elég jó a karja a lábmunkája meg nem a fénykori Vick vagy Young!!
De ami biztos hogy igazi playmaker!! Ami extrán jó benne hogy nem elég jó a karja de azt ki lehet javítani ha akarják...ha akarják akkor a lábmunkát is fel lehet Younghoz hasonlóra hozni!

Meg az a durva ahogy nyilatkozik laza visszafogott és folyamatosan arról beszél hogy tanulni akar és szeretne egy NFL csapatban játszani és mindent megtenni a győzelemért...segíteni a Teamet...

Nem olyan csög mint fiatalabbik Manning hogy kiválasztja a SD és majdnem elsírja magát hogy Én ott nem játszok!!

Egy szó mint száz szerintem Tebow egyre szimpatikusabb!! Nekem is meg szerintem ami számít hogy egyre több NFL csapatnak!

Az a legkérdésesebb hogy ki fogja elvinni!!

Az esélyesek szerintem: Rams, Pats ,Jaguars, Dolphins, Raiders
De aztán ki tudja:D

Imádom a draftot:))Minden változhat!!
Előzmény: V91 (12726)