Igazából az a dühítő, hogy az eredmény megvan ilyenkor már, és mégsem lehet megtudni, mert mé két hétig adminisztrálnak, vagy emésztenek vagy nem tudom :( tehát nem az van, hogy én idő előtt akarnám, hogy a pipettából kicsöppenjen az, hogy egészséges a gyerek, hanem, hogy ők a laborban tudják már, hogy mi van, és nem megy tovább az infó...
tegnap egyébként voltam az orvosomnál, aki nagyon megnyugtató volt... méhszáj zárt, ultrahangon is bekukkantott egy percre (méreteket nem nézett, mert ez nem egy ultrahangos vizsgálatnak indult, csak hogy megnyugodjak, hogy mozog rendesen) látta azt a szívizmot ("igen, még mindig látszik, de nem lesz semmi baja, ki fogja nőni, higgye el") de azt is, hogy jól fejlődik, és NAGYON láttam a fütyijét, két hét múlva terheléses cukor, és csütörtökön hívjam fel, megpróbálja kideríteni az amnio eredményét addigra.
van-e még kérdésem: hát volt :) mil legyen a szexmegvonással? :) mostantól óvatosan, csak ha nem keményedik a hasam, és gumival. de ez is haladás:)
és a császárra is rákérdeztem, de erre még nem kaptam határozott választ, majd megbeszéljük. de legalább nem mondta, hogy csakis császár lehet megint. és legalább azt tudja, hogy én mit szeretnék.