Hát, sajnos nem tudtam meg semmit, még két nap van szerdáig, de gondoltam, azért ha kész a tenyésztés vagy mi, akkor mondanak is valamit, ne üljek már a tűkön... az orvosom ma meg holnap nem is tud utánanézni, mint kiderült, mert nem lesz bent a kórházban és blablabla, le is tette a telefont :( a genetikai tanácsadáson pedig azt mondták, nem adnak felvilágosítást.
én: jónapot kívánok, muzsa vagyok, és szeretnék érdeklődni az amniocentézisem eredményéről.
ők: a megadott időpontban kell nálunk megjelenni, amit a papírjára írtunk, akkor megtudja.
én: csak az a probléma, hogy akkor már választásom se lesz, hiszen két hét múlva, mire hivatalosan megtudhatom az eredményt, már a 25. héten leszek...
ők: nem adhatunk felvilágosítást.
én: akkor nem konkrétan, csak általában legyen szíves megmondani, hogy két nappal a kritikus két hét letelte előtt, amíg elvileg szólhatnak, hogy baj van, mik az esélyek?
ők: nem tudjuk...
én: akkor még várható, hogy holnap-holnapután felhívnak, hogy down-kóros a gyerekem?
ők: talán...
én: köszönöm, a viszontlátásra (and fuck you).
nagyon elkeserítő, hogy ezek itt minden reggel beveszik az empátiaellenes tablettát és mint a pokróc, úgy beszélnek valakivel, aki épp azt várja, hogy megtudja, a jövő héten meg kell-e szülnie a beteg gyerekét, vagy örülhet a terhességének végre egy kicsit felhőtlenül :(