Zka Creative Commons License 2010.02.01 0 0 23381
Hasonló a helyzet nálam is. Nagyon ritka hogy annyira béna a tank vagy a healer hogy nem bírja végigvinni az instát. A régi heroicokba nem is nagyon kell healer egy jobban felszerelt tank mellé, főleg ha az pala. A DPS annyira nem szokott leaggrózni dolgokat, de ez mondjuk nem csoda, mert a negyede 1K alatt van, a fele 2K alatt, a maradék meg úgyahogy tudja mit csinál. Ha nem fejezzük be az instát, nálam is főként az az oka, hogy kilépek a további szenvedést elkerülendő.

Mivel 90%-ban tank vagy healerként megyek, így a fentiekkel még ritkábban adódik gondom :) Csak a sok buta szar DPSt tudnám felejteni...

Ez egyébként Arathor és kicsit se vagyok elégedett az LFD rendszer által felhozott emberekkel.

Raidekben még rosszabb, csak illusztrációként említem meg, hogy amikor Razorscale volt a heti raid, mindkét karival kb ugyanazt a szopáshalmazt éltem végig:
- elindították a hard modet, úgyhogy végig kellett pucolnunk mind a 4 tornyot Leviathan előtt. A második raidben direkt mondam is, hogy milyen retardok vannak, az előző Ulduar pugban elindították a hardot. Naná, hogy ennek ellenére ott is elindították hardban.
- FL 1-2 darab wipe. A második raidben egy olyan arc kocsijából ágyúztam, aki FL-t úgy akarta kiteolni hogy közben végig a boss modelljében állt. Nyilvánvalóan kurvára meghaltunk.
- Razoron tankok nem tauntolnak át, ezért beszarok mire kihealelem. A boss lemegy néha megbaszni a dpst, pedig a legjobbak se nagyon érik el a 4K-t, de a jellemzőbb a 2K és azalatti...
90 perces program leverni azt a nyomorék Razort itt...

Ja és ha disc healerként megyek raidbe, általában a healjeim 50-70%-át adó absorbokat NEM számítva többet vagy kb annyit healelek mint a másik 2 healer együtt. Kivételek vannak, de sajnos ritkán.

Azt már meg se említem, hogy van a játékban vagy 5 replenisht adó spec, 10es raidekben általában mégsincs soha replenishem, mert a szervező ennyire figyelmesen rakja össze a raidet.
Előzmény: Evil of Malahide (23379)