Kommunikáció: nálam is előjött, hogy nem mindennel tudott kommunikálni a program, míg rá nem jöttem, hogy a kommunikáció sebességével kell variálni. Nekem soros portra csatlakozó kábelem van, tehát pl. usb-snél nem biztos, hogy segít. A végső megoldás az lett, hogy átállítottam auto-ra, így gyorsabb sebességről kezdi a próbálkozást, és sikertelen kapcsolódás esetén veszi vissza folyamatosan. Más sebességgel tud az ecu-val kommunikálni, és más sebességgel pl. a klímavezérlővel, vagy a műszerfallal.
ABS: mindenféle képpen próbáld meg valahogy kiolvastatni a hibatárolót. Nem hinném, hogy nyáktörés, meg ilyesmi baja lehet. Kicsi a valószínűsége, hogy néha megjavuljon ilesmi esetben.
Inkább arra tippelnék, hogy valamelyik kerékjeladó nem jó, vagy csak egyszerűen koszos lett. Ráadásul ez csak szereléssel jár, nem kell egy halom pénzt kiadni. Egy ilyen hibajelenségre csak úgy 50 rongyot, vagy 250-et kiadni, kérni meg pláne! Pfff....
Egyébként nekem is olyan autóm van, mint Neked!! 99-es A6 Avant, 110kW (volt pár évvel ezelőttig). Adagolóproblémád nem volt még?
Ha XI. ker., vagy Balatonlelle környékén jársz, akkor megpróbálhatom én is kiolvasni.