Mr Spock Creative Commons License 2010.01.30 0 0 45079
Ja, hat mindenkinek vannak vagyai, az egyiknek lebombazni Mekkat a masiknak 20 deka Liptoi zsemlevel.

Zsemlevel? Egy igazi friss, ropogos zsemleert odaadnam Mekkat :). Soha nem felejtem el: egy baratom latogatott Magyarorszagrol. Az elso este a vacsoranal valamit kilottyentet az asztalra. Felesegem eppen akkor tette ki a "kenyeret" a vacsorahoz. Azt a "jo", muanyagba csomagolt, feher, Wonderbread szeru akarmit. Baratom azt hitte hogy az szivacs, es azonnal feltorolte vele az asztalra kilottyentet akarmit.

Mekka: nekem nem vagyam Mekkat, vagy akarmit lebombazni. En utalom az eroszakot. De amikor egy olyan vilagban elunk, ahol nem lehetsz kepes semlegesen elni az eletedet (most nem szemelyes viszonylatrol beszelek), akkor már inkabb a gyoztes oldalhoz tartozom mint a veszteshez. A muszlimok teljesen elvakult allapotba jutottak (tudom, nem mindegyik). Mutass nekem megegy olyan vallast a mai vilagban, ahol "sorbaallnak", hogy ongyilkos kuldtesre legyenek kijelolve. Ez teljes teboly. Még szerencse (egyenlore), hogy nincsenek abban a technologiailag fejlett allapotban, hogy erosebb katonai hatalom legyen a kezukbe mint Nyugatnak. Tenyleg meg akarod varni?
Előzmény: Törölt nick (45045)