Kedves maryland33!
Köszi szépen, hogy írtál. Lázcsillapítót már próbáltam, nem reagál rá. Nyugtatóból van csomó fajta, és erősségű. Van ötleted, hogy mit, melyiket próbáljam ki?
Jelenleg például két napja érzem magam rosszul a hőemelkedéstől. Folyamatosan borzongok, úgy érzem mintha legalább 37,5-38 lenne, de általában 37-37,2.. olykor émelygek, aztán ha kicsit le tudom nyugtatni magam, akkor éhes leszek. Az egész testemben érzem hogy magasabb a hőm. mint kéne lennie és nem vagyok jól tőle. Tudom hogy van pszichésen is problémám, most már minden betegséget elképzelek magamnak, minden nap jön az újabb ötlet hogy mi lehet a gond, mikor nem vagyok jól mindig azt mondom "most fog bekövetkezni hogy elájulok, és jön a mentő.." ezektől a gondolatoktól meg erősebb szívdobogásérzetem lesz. Az a mániám minden nap, hogy meg fogok halni hamarosan mert valami gyógyíthatatlan betegségem van.
De előfordul olyan is hogy 37 a hőmérsékletem, de emelett nem érzem magam rosszul, max. kicsit borsózok, de tudom végezni a dolgomat, eszem rendesen stb.. pedig ugyanúgy 37. mint amikor nagyon rosszul érzem magam tőle.
Most a legújabb,hogy Lyme-kór szürést szeretnék végeztetni. Tudom, hogy a tüneteim nem ugyanazok, de ott is lehet hőemelkedés és lappanghat elég sokáig ez a betegség. Valamint a Tiszáról hazajövetel kezdődött az egész, hátha nem vettem észre egy kullancsot magamban.... Nem tudom minden városban csinálnak e ilyen szűrést,vagy hogy működik, majd utánanézek.El vagyok keseredve, az biztos.