Nekünk is keskeny volt, a jóval szélesebb komódtetőn. Ebben szerintem az a jó, hogy kényelmesen mellé lehet pakolni a gyereknek, főleg amikor még kicsi, az ilyen olaj, olyan vattapamacs, amolyan hintőpor nekem jó volt, hogy a lehető legközelebb volt, mégse a pelenkázó matracon, ahol maga a gyerek rúgkapált...
De most már hajlok afelé, hogy az ágyon pelenkázzak, a komódunkról a fa "feltétet" elajándékoztam, újat venni sajnálok, csak kibírjuk azt a maximum 8-10 hónapot... mert Ivánt se lehetett utána már felfektetni rá...
Fájós derékkal persze nem ajánlott az alacsony ágyhoz hajolgatni... de nekünk volt olyan időszak is az elején, hogy a földön "műtöttük" a gyereket, mert onnan aztán nem eshet le :)
Aki kérdezte: továbbra is jól vagyok, bár az én ízlésemhez képest keveset mozog a gyerek, de hát lehet, hogy ő egy ilyenfajta kismuki, nem örökmozgó... még egy hét az amnio ereményéig... quilla, nagyon örülök, hogy semmit nem találtak neked az amniocentézisen, semmivel se ér fel az a nyugalom, gondolom, amit így érezhet az ember, hogy ezeket a cuccokat legalább kizárták...
Kilók: nagyon brutálisan szedem fel a kilókat, már +7-nél tartok így 22+1 hétnél :((( ma megfogadtam, hogy nekikezdek egy kisebb diétának (nem fogyókúra, csak a zabálást állítom le) hátha megállnak a kilók...
és nem tudom, olvastátok-e esetleg a porontyon a bio ruhás cikket, de nekem nagyon bejön a www.hudebaba.hu, amit ott is említenek, ez aztán nem egy olcsó hely, de egy-egy darab erejéig szerintem el lehet csábulni és nagyon menő, nem mellesleg szigorúan bio alapanyagból készült ruhák...
és talán itt volt szó a mosásról is: az Ecover márka most már sok helyen kapható, ebből a mosószer és az öblítő is nagyon jó. (DM-ben pl. van és néhol a Reál közértekben! is felfedeztem.)