pacsuli
2010.01.25
|
|
0 0
3332
|
Sziasztok! :) A jövő héten, ha megkezdem a 14. hetet, én is bejelentkezek újra a táblába, ugye akkor már lehet? :) Addig is egy kérdés: szerintetek létezik, hogy a terhesvitamin rosszullétet okoz? A Gravidát szedem nagyjából három naponta, ahogy eszembe jut, és mostanában kezdett derengeni, hogy mintha azokon a reggeleken kellene öklendezve rohannom a vécére, amikor előtte bevettem a bogyót. A fiammal Elevitet ettem (eszegettem), és semmi ilyesmi nem volt.
Császár: Nálunk iszonyú magas a császárok aránya. Egy nagy csomó esetben teljesen indokolt nyilván, de a számokat látva az emberben tényleg felmerül, hogy ennyiszer indokolt valóban? A természet tényleg mindent elront, amit csak lehet? :( Ahol a fiamat szültem, ott pl. az a kórházi protokoll, hogy ha az első császár volt, a másodikat automatikusan kiszedik a 38. héten. Tehát nemhogy meg se próbáld, sikerül-e megszülni, de még csak ki se hordjad végig, mert az a biztos látatlanban minden esetnél, ha inkább előbb kiszedik. Nincs egyéni mérlegelés, ez van és kész. Ez milyen felfogás már?
|
|