Sziasztok!
Szoktalak titeket olvasgatni, gondoltam mostmár hozzászólok.
Arathor horda oldalon játszom az Artum Infernitiben shadowpriestként.
Kis ICC summary ahogy én látom:
Első 4 boss: hagyjuk, haladjunk :)
(Lady Deathwhisper-t 10esben megcsináltuk öcsire. Na az azért vicces :P)
Festergut: tank jókor nyomjon cd-t, healer ne aludjon be, de elég könnyű.
Rotface: az említett lagprobléma miatt sosem lehet tudni hogy elsőre lecsapod-e vagy ottragadsz wipeolgatni. Healerként azért nem könnyű, azt el kell ismerni (egyszer offspeccel discesként kellett healelnem tizesben)
Putricide: nagyjából a P2-P3 váltáson múlik minden. Ha marad trutyi kint, nagyon meg kell nyomni. Alapjaiban nem túl nehéz fight, de hamar kiderül ha valaki nem érti a taktikot :) A héten tizesben második pullra lement. Ma remélem meghal 25ösben is végre.
Blood Prince Council: jó kis intenzív csata, a ranged tanknak bírnia kell rendesen. Két healerrel mentünk rá (szegények), így "gyorsan" le lehet őket darálni.
Blood Queen Lana'thel: 2 healerrel próbáltuk, de az azért nem ment igazán. 3 healerrel jó volt, másodikra lement. Valami oknál fogva mindig engem harapott először, ami nagyon jó, mert VE visszaheallel 2k-s HPSt lehet produkálni, ami nem kis segítség, tekintettel a folyamatos sebzésre. Aztán én haraptam a retpalánkat, aki szintés sokat passzívhealel a stormmal. A csata kb. a második felszállás kezelésén múlik. Divine Hymnek, Sacrificeok, Fear Wardok ügyes használatával kezelhető.
25ösben biztos nagyon nehéz lesz, még nem mentünk rá.
Összességében ICC nagyon jól sikerült, de szintew biztosra veszem hogy hamarabb meg fogjuk unni, mint anno Ulduart. Ne legyen igazam.