Nem tudjuk, hogy világítja-e öket valamivel.
Nekem a paradicsom azon kevés növények közé tartozik, amik jól érzik magukat nálam, és minthogy esetükben úgysem esedékes másodvetés, ami indokolttá tenné a sietséget, úgy döntöttem idén nem sietem el. Talán ök az egyetlenek, akik már kelésnél majdnem 100%-os eredményt mutatnak, (idén már saját magból, szólj ha kérsz!)Úgyhogy szerintem böven ráérek vele febr végén, márc. elején.
Hanem az öntözéssel muszáj valamit kezdenem; a zöldségesben írtam részletesen a gondjaimról (már nem elöször; ott csak ilyenekröl írok...:-(
Nagyon csodálom, hogy neked minden sikerül, és nagyon szeretnék egyszer személyesen is tapasztalatot cserélni veled. (Ami persze úgy nézne ki, hogy te megosztod a tapasztalatidat velem:-(, én meg esetleg hozok neked egy pár egzótát a discountunkból:-).
Van néhány dolog, ami bár nagyon érdekel, annyira halvány fogalmam sincs róla, hogy bármennyit írtok is róla, mégse elevenedik meg bennem, hogy hogy müködik. Ilyen pl. az utóbbi napokban sokat emlegetett fátyolfólia (nem értem, hogy attól, hogy valamit letakarunk vele, mitöl lesz alatta melegebb. Én pl. télen az üvegházat se tudom használni semmire, mert bent ugyanannyi a hömérséklet, mint kint.) Meg minden, amit az öntözörendszerekröl összehordtok, pedig arra aztán tényleg égetö szükségem lenne.
Más; ma kint voltam az internationale Grüne Wochen, abban a reményben, hogy hátha a Hollandok nem akarják hazacipelni a mérgdrága tavaszi kollekciójukat, de sajnos akarták...Így nem sok mindent vettem, de a végén csak rábeszéltek (nem hollandok!) egy ilyen csodazacsira, amibe tonnaszám szórták az egzotikus tulipánokat meg nárciszokat. Még nem néztem meg, mi van benne, szólj ha van szükséged ilyesmire:-)