Shiro Creative Commons License 2010.01.22 0 0 3316
"na akkor begyulladt a sebem, kinyitották és még hetekig nyomogatták ki belőle a váladékot, eközben a spinális érzéstelenítés mellékhatásaként elviselhetetlen fejfájásom lett, napokig tartott és csak remegtem mint egy kocsonya az ágyban... na nem sorolom tovább, horror. és ezek persze csak a legenyhébb szövődményei és lelki hatásai a császárnak,"

ez tényleg horror ami veled történt. nagyon sajnálom, hogy ilyen tortúrán kellett átesnetek, de nem minden császárnak vannak ilyen következményei!!!

nekem pl. egyik császáromnak sem voltak következményei. az első (altattak) 3 órával ébredés után álltam az ágy mellett, míg áthúzták, fitt azért nem voltam, de tudtam mozogni és másnap már a baba-mama szobában voltam és én láttam el a gyereket. második császárnál (spinál) két órával a műtét után lezuhanyoztam egyedül(!) a szülésznő ott állt mellettem szükség esetére (állítólag 12 órát feküdni kellene, nem tudom mit csinált az anesztes, hogy nem kellett). Ültem az ágyban, ölemben a gyerekkel, úgy toltak át az örzőbe, másnap szintén baba-mama szobában voltam. Ez mindkettő a Margitban volt. Aztán a kórházreform miatt a SOTE II-re kerültem, na itt tényleg nem volt szabad mozogni spinál után és itt lett is postspinális fejfájásom, egy hétig a fejem nem az enyém volt, de ezen kívül semmi szövődmény, aznap délután már hozták szoptatni a babát az intenzív örzőbe (ott minden császáros ide kerül) és másnap szintén baba-mama szoba.

(és megint nem vitatkozni szeretnék, csak megmutatni a másik oldalt is.)

S.
Előzmény: muzsa (3312)