Pötty_ Creative Commons License 2010.01.21 0 0 6107
Ebben a szituban szerintem mindenki a saját értékrendje szerint próbál állást foglalni.

Szerintem az emberek jelentős százaléka (akik legalább egy egyenest tudtak valaha rúgni a labdába) úgy élte a gyerekkorát, olyan jövőképe volt, hogy majd ha nagy leszek, akkor a Magyar Válogatott tagja leszek, világbajnokságot, olimpiát nyerek.
Aztán ezen emberek nagyon minimális százaléka magára tudja ölteni a címerest mezt, megkönnyezve a Magyar Himnuszt (khmmm :) ), illetve ezen emberek még kisebb hányada egyszer talán nyer egy nagy világeseményt. Érdemes lenne megnézni, hogy egyes országokban milyen % arányok jönnének ki az összlakosság tekintetében.

Szóval itt van ez a Laci bácsi, mindene megvan, mindent elért, amit tudod. Igen, neki döntenie kell, hogy a kis lacigyerek álmából lehet-e valóság. Ő egy profi sportoló, életét a kézilabdának áldozta és eljutott arra a szinte, hogy a mi csodás Magyarországunkkal kislacika álma nem válhat valóra. :(((

Úgy vagyok vele, bármit is dönt elfogadom és megértem.
Főleg úgy, hogy teljes szívvel tudok akkor is szurkolni, ha egy "ics" végű Magyar Válogatott miatt nyerünk meg valamit, vagy épp ő húz ki minket a kakiból.

Szóval csak ügyesen Nagy Laci és valóban légy NAGY!
Előzmény: Herthinho (6104)