hasab Creative Commons License 2010.01.20 0 0 1413
Depmod:
A Scarabeo-t 180-ra tartják, remélem alkudható kicsit az ár. Persze még jön utána a szerelő vizsgálati díja, plusz olajcsere (mindenki azt mondja hogy újonnan vett motorban első az olajcsere, tök mindegy mit mond a volt tulaj). Plusz a nyitott bukó helyett venni akarok egy zárt, felnyitható Motowell vagy Grex bukót (ki melyikre szavaz??), szóval lesz még mit költeni utána is.

Dreamfactory:
Kényelmesebbnek tűnik a Scarabeo, de olyan csúnyácska kis elefánt alakja van, a Leo sokkal szebb. :) Nem tudok dönteni, esküszöm.
Természetesen nem Szeged-Budapest túrát akarok 2 személlyel, de pl. a sarki fűszereshez jobb úgy kiugrani kettem, hogy közben nem nyomja szét a sejhajját a mini hátsó ülés. Bár a Leo-n sem lehet olyan kényelmetlen (nem úgy mint a nemrég eladott Aprio-mon :P). A végsebesség témáról csak annyit, hogy a haverom 250es Burgman-jén 90-nél már tépkedett le a szél, ha nem görbültem be a plexi szélárnyékába, szóval nem valószínű hogy 130-cal fogok
Ahogy nézem, te kened-vágod ezt a motor szétszedés-összerakás témát. Nekem nem lenne merszem szétkapni. De gondolom te jobban értesz hozzá, meg nem is ez az első.

KundoF1:
Cudarul szép a Leo-d, sajnálom hogy nincs rá pénzem, megérné megvenni. Bár az ülésen az a szépséghiba... ;)
Előzmény: depmod (1399)